Vi viser her plakater fra vores  optrædender i 2017.
Vi tager med glæde rundt med vores sange i evangeliets tjeneste.

Breve vi får efter vore arrangementer:

1.”Jeg følte, jeg var i forgården til Himlen”, ”Det gospelkor, jeg er med i, når ikke de højder” og ”Jeg er Gud taknemlig, at jeg kom i dag. Nu kan jeg lidt igen”.

2. Jeres indsats var jo helt fantastisk, jeg vil lige fremhæve de vidnesbyrd som I kom med især invitationen til at følge Jesus, hvor var det godt. Det væltede ind med folk, og hvor var det sjovt at hilse på mennesker som man har kendt for mange år siden.

3. Allerførst vil vi gerne sige af hjertet tak for sidt, den fine dag i Herning. Det var himmelsk lovsang, fuld forløsning, i vores alder. Noget vi sjældent oplever i Danmark, da det meste nok glider over i det engelske, og nok så poppet. Vi har netop nydt jeres fine DVD. Stor tak til jer for alt det skønne derpå, det er bedre end ét brusebad.

4. Tænk når slægt og venner, alle mødes der, på de gyldne strande, skilles aldrig mer' priser Gud og lammet, som har købt os fri, sorgen fly'r morgen gryr, alt er harmoni.

Sådan sang vi da koret fra Nordjylland med 28 sangere gæstede os i Birkebjergkirken i Næstved.

Hvilken herlig eftermiddag!

Vi sang med på de sange, vi kendte - skønne gamle vækkelsessange, som mange af os kunne huske fra vores barndom og ungdomsliv, og koret krydrede eftermiddagen med solosang, duetter og vidnebyrd.

Musikken med klaver, violiner, banjo,bas, guitarer, saxofon, harmonika, og ikke minst alle stemmerne i een stor harmoni, og man blev helt overvældet af korets tro på Gud, som skaberen, beskytteren, forvandeleren, vennen, den trofaste, den der aldrig svigter - og ikke minst frelseren, som er med os gennem hele livet.

Gik du glip af denne eftermiddag så kan du høre sangene på CD eller på Youtube.

Ingstrup

Kristent Centrum

Sjælland


Sæsing


Gatten


Amasing


BrovstThisted
stenum


Nrsbk